I am im-Word-pressed..

Dit is dus mijn eerste officiële berichtje op mij eigenste puntenelletje…
Ik ben – en dat mag u best weten – best een beetje trots op mij. Ik weet het, ik ben er nog lang niet en het lijkt nog nergens op maar ik ben weer ‘in de lucht’.
Op een eigen domein.
Met een eigen mailadres en al.
Best stoer.

Rest mij nog de schone taak er ook iets van te maken en al mijn oude logjes over te zetten (ik ga er voor Cat) en oh ja, zo af en toe eens iets te posten. Omdat het te leuk is om niet te doen.
Daarom! 

Maar nu eerst….een tukkie!

1 Reactie op I am im-Word-pressed..

  • Cat schreef:

    Ohhh, ik kan toch reageren! (ja duh, je ziet, ik weet ook vérre van álles van dit programma!) Nah, dan vind ik ’t wel weer heul stoer (???) om hier de eerste reactie achter te laten. Ennieweej, wwwelkom back met je eigen site! Eindelijk (nouja, bíjna dan) verlost van de web(streepje-geenstreepje)log. Succes met ’t verdere ontwerp maareh, dat gaat bést goed komen, daar twijfel ik niet aan!