New beginnings?

Zo’n 4.509 berichten. Spam. Alles is spam… En de vraag of ik een jaar wil verlengen. Mijn eerste reactie is “Nee”. Mijn tweede reactie is al snel “hmmm…” en uiteindelijk log ik in en wil ik verlengen. Maar dan ook wel weer actief. Eigenlijk is het een beetje de schuld van een nieuwe frisse collega, die actief blogt met een vriendin. En daar zo links en rechts echt leuke items mee weet te scoren om uit te proberen (en te houden!!!) en hierover dan te bloggen. Dat is niet mijn eerste uitgangspunt, alhoewel… een nieuwe tas van Cowboysbag…Onlangs werd de harde schijf van mijn oude en zeer gecrashte computertje omgebouwd als externe harde schijf en bij deze reïncarnatie is veel materiaal bewaard gebleven, zoals oude filmpjes & foto’s maar ook mijn scrapkits waarvan ik dacht ze kwijt te zijn…
Ook dat heeft wel meegeholpen om het digitale virus weer levend te krijgen want foto’s bewerken, brings back memories!
De naam van mijn weblog is MiniMannen© maar echt Mini zijn mijn Mannen niet meer. Yannick is dertien en meet eenzelfde lengte als Mamma en Dion werd onlangs negen en komt tot halverwege mijn hoofd… #timeflies En dan te bedenken dat Yannick nog twee was toen ik begon met web-streepje-log-punt-nl en Dion was nog ehhh… in the cloud zeg maar… of in the make. Of zoiets.
De naam ga ik niet aanpassen, die hoort bij mij, bij Mijn Mannen, bij Ons Gezin maar ik kan niet meer een heel blog vullen met de ontwikkelingen van Mijn Mannen omdat ze dat in de eerste plaats niet echt meer op prijs stellen en omdat de ontwikkelingen veel minder hard gaan dan toen ze Mini waren…

Mijn Mannen, Mijn Alles

Mijn Mannen, Mijn Alles

os