Ik snap het….. Niet!

Vol frisse moed begon ik op het vernieuwde weblog. Met een instelling als vanouds, zo één van ‘ach, even zien en doen en dan heb ik het binnen no time onder de knie want dat WordPress is o-zo-gemakkelijk’.
Nou, have I got news for you… tis niet waar! Gewoon niet!
Ik zie de meest mooie blogs om me heen en mij lukt het van geen kanten. Zou ik het verleerd zijn? Kan ik mij nu echt alleen nog maar beperken tot schrijven en zo af en toe een kiekje?
Ik wil zo graag van die kekke tabs achter deze pagina, waar dan leuke plaatjes te vinden zijn.
En wat kopjes, tekstjes en plaatjes in de kolom links van u.
Kweet alleen nie hoe of ik dat op of in mijn blogje krijg. Ook dat grijze randje om mijn plaatjes vind ik hoogst vervelend, alsof ik in rouw gedompeld ben… #grrrr!

 En na een middagje gefrustreerd zoeken, proberen en lichtelijk gevloek, geef ik het gewoon maar even op. Voor nu…

Voorlopig eerst maar eens even een lentewerkboekje maken. Dat lukt tenminste…

 

3 Reacties op Ik snap het….. Niet!

  • Monique schreef:

    Alle begin is moeilijk, Jis, hang in there! Ik maakte vorig jaar kennis met WordPress, op het werk, vond het eigenlijk best ‘vriendelijk’ allemaal. Maar het is op elke nieuwe stek gewoon even wennen, weer even je weg vinden… Onze site draait trouwens bij Jimdo, kan ik echt iedereen aanraden. Maar ook wel even een andere manier van werken, die waarschijnlijk vooral voor Mac-gebruikers (zoals ik) erg vertrouwd en herkenbaar is… Maar ’t is maar een tip!

  • Cat schreef:

    Hé Jis, ’t zou toch doodzonde zijn als je alles kwijt zou zijn. Ik ben zooooo blij dat ik al ’n hele tijd niet mer bij weblog zit. Als je wil, kan ik je helpen met ’n nieuw log. WordPress ís ook heel simpel alleen weblog maakt ‘r ’n zooitje van. Die heeft (god knows why) de boel zó vreselijk beperkt dat je nauwelijks iets kan. Ik heb Mrs. T (triltaal.nl) ook mogen helpen met d’r log en die logt weer als vanouds. Moet ff spieken hoe, maar dan kan álles gewoon overgezet worden. Nou goed, laat maar weten of je dat wil. Grtz, Cat

  • bar schreef:

    een raectie plaatsen gaat ook niet zo makkelijk meer! Probeer het al 3 x op je vorige blog…