Terugblik op FeestWeek…

Even met je ogen knipperen en de FeestWeek in Huize Minimannenxc2xa9 is voorbij.
Gevlogen gewoon en ik zag ’t niet eens gebeuren, maar weg was ‘ie !
Gelukkig hebben we de foto’s nog, al had ik zondag geen tijd om tussendoor fotootjes te schieten…
Niekendionjoepie
De mannen zijn afgelopen zondag schandalig verwend. Elk jaar denk ik dat het nier meer kan worden, en toch is het elk jaar weer een oogst van heb ik jou daar !
En wat een boel leuke dingen weer…

Yannick kreeg van ons een (grote mannen)horloge en een geurtje. Hij werd tenslotte wel al acht natuurlijk… Verder kreeg hij geld (want hij spaart al maanden zo hard voor een fototoestel), een Hot Weals baan, een eigen alarm bouwset, Vier op een rij, Monopoly DVD spel, boeken, Lego, een breukendoos, een goocheldoos en nog meer prachtigs.
Prijzenkast 
Dion was natuurlijk helemaal echt jarig zondag. Nadat hij eindelijk door had dat het zijn verjaardag was, was hij in de feeststemming, om die vervolgens niet meer los te laten. Wat was hij vier. Stuiterdestuiter vanaf kwart over zeven ’s morgens tot zeven uur ’s avonds toen hij zijn bedje in schoof. Rode wangen van pret, moe en voldaan…
En ook hij werd schandalig verwend (wij zijn inmiddels grootaandeelhouder van Playmobil). Van ons kreeg hij al het een en ander, de rest had ook zijn lijstje gevolgd en dus staat er nu veel Playmobil in zijn kamer erbij. Vooral spullen in de verzorgende hoek doen het goed (kinderartsenpraktijk, tandarts, dierenkliniekje, moeder in ziekenhuisbed, met dus dat schattige baby in glazen bedje). Ook de schoolspulletjes van Playmobil vallen meer dan in de smaak bij mijn kleine kabouter. Hij speelt uren en uren achter elkaar, gaat helemaal op in zijn spel. Zo geweldig prachtig om te zien ! Ook kreeg hij nog een coole Koekie monster pyjama (die gelijk moest worden ingeslapen), een vriendenboekje van Bert & Ernie (het groene vriendenboekje met naam kreeg hij van ons), een mini Loco doos, Lego, centjes en cadeaubonnen !

DionmetverjaardagsmussEn toen was het maandag en ging hij eindelijk voor het eggie naar school. Huppelend liep hij naar school, want hij ging ook nog eens "buh-teren" en hij was er heilig van overtuigd dat zijn juf een "muss" had gemaakt voor hem, wat gelukkig ook zo was…
Met een mand vol traktaties gingen we op weg. In de klas was het dubbel feest toen hij zijn vriendinnetje van het KDV zag, zij kwam voor de tweede keer wennen.

En nu is het dinsdagmiddag en heeft meneer er twee volle dagen op zitten op school. Zijn flierenfluitinstelling van het KDV moet nog losweken, maar dat komt vast helemaal goed. Hij heeft het iig reuze naar zijn zin en ondanks dat hij erg moe is, wil hij toch echt ook ’s middags naar school. ’s Nachts wordt er geslaapwandeld, zoveel te verwerken, zoveel te groeien…

Oshelemaal

15 Reacties op Terugblik op FeestWeek…

 • Loezju schreef:

  Beetje laat maar he ik heb een goed excuus 😉
  Alsnog van harte gefeliciteerd met de Minimannen!!

 • Lieke schreef:

  De heren zijn heeeeel erg jarig op de foto !
  Geweldig verwend ook ! En wat heerlijk dat ze ook nog van de kleine dingen genieten (een muss(t) Hoe was het discofeest ??

  Groetjes, Lieke

 • rachel schreef:

  leuke fotos en zo te zien is het ook geslaagd geweest 😀

 • Sophia schreef:

  Wat heerlijk dat ze allebei zo verwend zijn !
  En dan dat moeie snoetje van Dion……mxc3xa9t zn mooie muts !
  Prachtig …
  Wessel is ook bijna zover ….en het duurt zxc3xb3 lang vxc3xb3xc3xb3r hij jarig is ….Verlanglijst hebben we al ( halve intertoysboek op een rij ! )
  Jullie vast een fijn weekend
  groeten Sophia

 • Monique schreef:

  Jeeminee, had ik zomaar de feestweek gemist, zeg… (druk met andere zaken, zullen we maar zeggen) Gefeliciteerd nog met jullie beide grote mannen. Wat een supercadeaus hebben ze gekregen!

 • MaMarjan schreef:

  Zo’n fijne feestweek is zo weer voorbij. Time flies when you’re having fun!
  Wat zijn de jongens heerlijk verwend, zo hebben ze in de komende vakantie weer genoeg te doen!
  Fijn dat Dion het zo fijn heeft op school. Vincent gaat ook altijd nog met plezier naar school en hij wilde ook nooit eens een middag overslaan, zelfs niet als hij al bijna lag te slapen op de bank. En dat slaapwandelen, dat doet Vincent ook!

 • Danielle schreef:

  En zo is er weer een feestweek voorbij. Tijd gaat snel als je het naar je zin/druk hebt.
  Je kleinste manneke naar school. Hoe stoer is dat! Indy is niet zo enthousiast hoor, ik hoor haar elke ochtend klagelijk jammeren als ik haar vertel dat ze wxc3xa9xc3xa9r naar school moet en zelfs twee keer!
  Ze staan btw lekker saampjes feestelijk te swingen 😀

 • Toaske schreef:

  Potverdikkeme, dacht ik nog dat ik niets moest vergeten om Dion hier op de grote dag zelf een felicitatie toe te werpen, toch nog vergeten. Maar goed, alsnog van harte grote kleine vent!
  En wat een prachtig verslag en wat herken ik het, zo’n stuiterend kleutertje!

 • San schreef:

  Geweldige foto’s Jis! Je minimannen worden groot en heerlijk dat ze zo verwend zijn en ik zit hier al te verzinnen wat ik voor Manon kan vragen, ze hebben al zo weinig 🙂 In ieder geval hebben ze weer veel leuks om mee te spelen zeker met de aankomende vakantie!

 • Ien schreef:

  Zoooo jullie kunnen er even weer tegen. Binnenkort alarm op het huis zag ik. Wij gaan zondag een voorschot nemen op Madde haar verjaardag.
  Nog een fijne week.
  Ien

 • Sandra schreef:

  Dit zijn ze….die dagen met een gouden randje!!!!
  Zowel voor de minimannen als voor de ouders….
  Koester ze…

  San xx

 • Marjolein schreef:

  Dat was weer een gezellig feest en lekker verwend
  Het zal inderdaad wennen zijn voor Dion, maar hij laat zich natuurlijk niet kennen!

 • Saskia schreef:

  Fijn dat het zo’n geweldig feest was. De foto’s zien er heel gezellig uit.
  Veel cadeaus hebben ze samen gekregen zeg!

 • margriet schreef:

  ow ja, je moet nog even rechts mijn linkje veranderen!

 • margriet schreef:

  En wat was het gezellig, en ze waren zo heerlijk overduidelijk blij met de kado’s.
  Wat een fijne mannen heb jij toch!