Olympische Winterbaby’s

En toen was de dag daar.
D-Day, 12 februari 2010. Het begin van de Olympische Winterspelen in Vancouver.
Kale Olympische Winterspelen, ik mis iets…
Ik mis de knusheid van in bed wonen, het gevoel van een vers kindje in je armen.
De al zo vertrouwde geluidjes die het maakt.
Het elkaar leren kennen…

Ik mis de beschuit met muisjes die er eigenlijk een beetje bij horen, bij die Olympische Winterspelen…

Twee edities achter elkaar waren mijn armen gevuld met onze trots, onze liefde.
En is het al best bijzonder dat ze zo kort op elkaar zijn geboren, het meest bijzonder vond ik nog wel dat er in beide verloskunde kaarten een uitgerekende datum stond van 12 februari.
12 februari, de dag dat de Olympische Spelen in Vancouver beginnen.
De cirkel is rond en hoewel ik klaar ben met baby’s baren, is er best een beetje heimwee.
Naast de heimwee zijn er gelukkig die prachtige herinneringen, vol warmte en verwondering.
Osbabys
Nu berg ik de zakdoekjes op (ben namelijk beetje verkouden), ga me douchen en zet de televisie aan.
Heerlijk ! De Winterspelen zijn begonnen !
Go Sven, Go Sven !Oshelemaal

20 Reacties op Olympische Winterbaby’s

 • Marieke schreef:

  Ahh wat toevallig! 🙂 En wat een schatjes zijn het!

 • Loezju schreef:

  Deze keer neem ik die rol op me … de Olympische Winterspelen 2010 met Jort.

 • lieke schreef:

  2 Olympische baby’s !
  Lijkt me ook een gouden plak waard !
  Krijg het maar eens voor elkaar 😉
  Kan mij voorstellen dat je er mooie herinneringen aan hebt.
  Wij eten momenteel met het bord op schoot, en missen niets.
  Codie Miller, dweilmachines, bobsleedames zonder bob, geen olympisch moment wordt hier gemist.
  Julian bouwt legoafdalingen en laat Mazzel records verbreken.
  Dus de olympische baby’s zijn misschien niet meer, maar de Olympische koorts is ongeneeslijk. Toch ??

  Groetjes, Lieke

 • Jolanda schreef:

  De winterspelen zullen voor jullie altijd speciaal blijven! Leuk!
  Voor mij is het ook bijzonder. De vorige winterspelen lag ik in het ziekenhuis (uitgedroogd). Ik was net 6 weken zwanger en was daar erg ziek van. Precies de twee weken van de spelen lag ik in het ziekenhuis en wist ik dus net dat ik moeder zou worden. Daardoor heb ik nu ook een speciaal gevoel.
  Maar twee olympische kraamtijden, wauw! Heerlijk!

 • heikel.ien schreef:

  Ja die traditie hadden we hier ook. Alleen liep het bij ons door elkaar met winter en zomer spelen. En nu met olmpische spelen zonder buik en baby op de bank. Is toch anders he? 😉 Maar ze waren (en zijn) om op te vreten die babies van jou ehh jullie 🙂

 • Ruthy schreef:

  Je zou er haast een nieuwe baby voor gaan maken. Made during the Olympics 2010?

 • tineke schreef:

  gelukkig kan je imiddels doorslapen, ik geef nl mijn nachtrust niet meer zomaar op hoor..
  Succes en veel plezier!

 • Mimi schreef:

  Jis, van harte met je twee ‘mini’mannen!!! Geweldig, Yannick een geurtje =) Dan worden ze xc3xa9cht groot.
  Olympische Spelen, ik vind het altijd heerlijk om zo’n evenement er op de achtergrond aan te hebben staan. Heb ik gisteren het goud van Sven wel gemist, want ik zat met mijn 12-jarige nichtje Happy Feet te kijken. Nouja, was erg leuk en ook een soort van winterspelen 😉

 • MaMarjan schreef:

  Wat speciaal, twee Olympische babietjes! En wat een droppies. Ik kan me voorstellen dat je daar heimwee naar hebt. ’t Gaat ook allemaal zo hard. 4 en 8 alweer….

 • Nieuwerd schreef:

  Dat had ik met Big Brother en De Bus. Die associeer ik met borstvoeding hahahaha

 • San schreef:

  Hihi hier ook een stukje in de planning over de spelen en babies. 12 feb is ook de dag dat mijn zusje jarig is dus ook hier blijft dat altijd een speciale datum enne de eerste plak hebben we binnen…goud!

 • Marjolein schreef:

  Wat een lieve foto’s!
  Dan smelt ik alweer, want zo klein is onze kleine man al niet meer.
  Geniet van deze OS zonder een klein babietje.

 • Renske schreef:

  Ik heb trouwens in mijn laatste blog een verwijzing naar hier gezet ;-).

 • Ien schreef:

  Hahahahaha. Ik snap je helemaal. Zo’n klein vers babietje en nu Sven…
  Ien

 • Toaske schreef:

  Ja wat bijzonder zeg, twee keer een baby met de Olympische Spelen. Mooie foto’s hoor, zo schattig die versgeboren kindjes.

  Ik begrijp je bent voor Sven? Ik hoorde vandaag overal Svancouver, dus dat komt vast goed!

 • Saskia schreef:

  Olympische kindjes dus!
  Geniet van ze!

 • Renske schreef:

  Ooooooh… *gaat nu nog harder op zoek naar een leuke vent om olympische winterbaby’s mee te maken*. Wat een plaatjes Jis. En nog gefeliciteerd met je mannen. Wat gaat de tijd dan opeens hard, wat worden ze groot. En wat zijn ze soms toch ook nog klein. Geniet van de Spelen. Ik zit vanavond ook strak voor de buis, hopelijk het eerste goud!

 • Yvonn schreef:

  Wat bijzonder! Twee keer dezelfde uitgerekende datum (Ik had ook twee dezelfde data, maar dat was omdat het ene tweeling was… tjonge; wat bij-de-hand!!) en hoewel ik geen kinderen baarde vlak voor de spelen, mis ik ook iets. Ze zouden die schaatstijden moeten aanpassen aan het schaatsland-bij-uitstek! Toch? Vanavond ga ik een poging doen, maar de rest van de week ga ik dat echt niet trekken…

 • margriet schreef:

  als je die beschuitjes nou echt zo erg mist wil ik best een beschuitje met je eten hoor! hihi..
  En het is ook best fijn om de olympische spelen zonder kraamtranen en megaverband en naweeen en tepelkloven te bekijken toch?? *gnif*

 • He, heerlijk dat sentiment!