Hahahaha Staying alive, staying alive…

Indien u van plan zou zijn een sms-alert in te stellen vanwege mijn mogelijke verdwijning; niet doen ! Ik ben er, alive and kicking !
En het gaat nog geweldig goed ook allemaal. We leven tegenwoordig in een achtbaan van planningen, studiemomenten, studieopdrachten, verjaardagen, etentjes, I-Phone tijdperk en tentamens.
Da’s al…

Het gaat lekker hier in Huize Minimannenxc2xa9.
Met Yannick gaat het steeds beter, laten we zeggen dat hij van aanhoudende regen naar maartse buien is gegaan. Verder wordt hij groot en dat is soms ook zo’n rare gewaarwording !
Blijft thuis als wij een boodschapje op het plein doen (ga ik met de auto naar verderop voor boodschappen heeft ‘ie pech, moet ‘ie mee), zegt dingen als "die gast was echt raar" en "hij vloerde me gewoon". Is zijn fiets alweer ontgroeid, om over spijkerbroeken nog maar te zwijgen !
Hij had afgelopen donderdag een uitje met de klas. In verband met het onderwerp "melk" gingen ze naar de kinderboerderij. Eerst met z’n allen panneNkoeken eten in de klas en dan een half uur heen en half uur terug lopen naar de kinderboerderij.
Het was helemaal leuk, op het melk proeven na…
Toen Yannick hoorde dat hij kamelenmelk in zijn mond had, hadden ze nog net tijd om een teiltje te halen…

Dion gaat supervrolijk naar school. Eigenlijk gaat hij gewoon supervrolijk door het leven.
Okxc3xa9, soms moppert hij flink op ons (nadat wij op hem moesten mopperen) en dan roept hij "Laame met rust ! Je bent nooit meer mu beste vriend". Om vervolgens na een paar minuten weer vrolijk terug te komen. Waarop we ook acuut weer "zu beste vriend zijn". Heerlijk als je zo je leven kunt inrichten !
Ook Dion groeit als kool en ook zijn spijkerbroeken zijn  niet aan te slepen. Gelukkig hebben we voor hem altijd een kast vol met "Limited Edition by Yannick". Toch handig zo’n grote broer die ook ooit die lengte had…
Verder is hij is vreselijk verliefd op zijn juffen (zoals het een goed kleuter betaamt) en ga ik deze week dan toch echt de logopediste bellen voor een afspraakje voor mijn kleine kabouter. Met zijn nu nog grappige manier van spreken, gooit hij er overigens nog steeds de leukste dingen uit gedurende de dag. Bijvoorbeeld als hij op de bank zit te kijken naar poes Minous, die op haar achterpootjes rechtop op de vensterbank staat; "Nou ja Minous staat op haar laatste pootjes, ze is toch geen mens!"
Wellicht had je er bij moeten zijn…

Afgelopen donderdag heb ik mijn stagebeoordeling gehad. Man wat was ik zenuwachtig ! Bleek achteraf totaal niet nodig ! Het ging zo goed, dat mijn stagebegeleider meteen even bij de directeur naar binnen liep om te zeggen dat ‘ie gek was als hij mij niet zou aannemen, ha ! Had ik al gezegd dat ik de kleuters leuker vindt dan ik had gedacht ?

Dan ga ik nu vlug mijn tas pakken voor morgen en duik ik er lekker vroeg in met mijn twee loodzware dagen voor de boeg !
Mag ik nog wel even zeggen dat ik echt bij iedereen regelmatig even lees tussendoor, maar gewoon niet altijd tijd heb om te reageren ?
I confess: Ik lurk, dus ik besta !

Oh en PS; met TMM gaat ook alles goed, haha !Oshelemaal

 

20 Reacties op Hahahaha Staying alive, staying alive…

 • Wat een geweldige minimannen heb jij toch zeg!!! Echt helemaal super. En die spijkerbroeken die niet aan te slepen zijn…. lekker herkenbaar!! Sterkte met je studie, de laatste 8 weken aftellen. Goed zo!!! Nog ff aanpoten en dan vakantie!Mieke

 • Sophia schreef:

  OffTopic :
  FF een vraagje …Ben jij TOVERFORMULE ???
  Verwarrend hoor ……. 🙁

 • Ien schreef:

  Ja dat was ik dus hxc3xa9 dat stukje zonder naam. Ien

  Sorrieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

 • Anoniem schreef:

  Jij/jullie ook al zo druk. Hier ook Peet is vol aan de studie naast het werk.Huis is nog steeds niet verkocht. ( GRRRRRR) Druk druk druk,net als bij jullie als ik dat zo lees. Fijn dat Yannick wat weerbaarder wordt. Erg hxc3xa9 als je kind het niet goed heeft. En Dion geweldig, wat een kind. Gaat je studie nog steeds goed. Helemaal geweldig dat je dat bent gaan doen. Ik ben benieuwd naar je volgend logje. Heb nog een fijne week met je kerels.
  Ien

 • Loezju schreef:

  Fijn om te lezen dat het allemaal goed gaat. Tof dat je zo’n goede beoordeling van je stage hebt. Daar mag je zeker trots op zijn.

 • yvonn schreef:

  Klinkt goed allemaal! Geniet er van!!

 • rachel schreef:

  leuk te horen dat alles goed gaat en dat je je nergens zorgen over hoefde te maken met je stage 😀

 • Monique schreef:

  Heerlijk om even wat minder (of minder zichtbaar) actief te zijn op het www, maar gewoon lekker te genieten van je gezin en alles daaromheen. Dat zouden meer mensen moeten doen! 😉

 • Marjolein schreef:

  Ja de tijden vliegen.
  Fijn om weer een teken van leven van jullie te horen en dat alles fijn gaat met jullie op allerlei fronten.
  Fijne Paasdagen!

 • Korffies schreef:

  Wat een heerlijk straal blogje!
  Fijn om te lezen dat het goed met jullie gaat! lekker door blijven gaan met genieten en stralen!

 • San schreef:

  Geen bericht goed bericht, maar toch wel fijn om ff te lezen dat alles zo god gaat bij jullie. Fijn ook dat het met Yannick ook steeds beter gaat en ja die broeken dat ken ik hier ook *zucht* moeten we weer shoppen. Ik denk dat ik jou ook wel heel graag als juf had willen hebben voor mijn meiden hoor, super dat je zo goede beoordeling had gekregen (en zo nog een baan ook). Het is overal een beetje stilletjes met bloggen, kom er zelf ook nauwelijks nog aan toe. Veel plezier met het paasontbijt en de lekker vrije paasdaagjes.

 • Cat schreef:

  u’re excused… als je ons af en toe maar ff op de hoogte houdt… en dat heb je nu gedaan… huiswerk af… nu mag je buitenspelen! 😉

 • Jolanda schreef:

  Wat fijn dat het met Yannick weer wat beter gaat en dat Dion het zo fijn heeft op school.
  Dat van kleuters-leuker-vinden-dan-gedacht had ik ook toen ik stage liep! Eigenlijk is elke groep heel leuk. De kleuters zijn wel echt anders, maar ook zo ECHT leuk! Super zo’n beoordeling! Veel plezier!

 • Saskia schreef:

  Fijn dat het allemaal goed gaat! Geen bericht goed bericht dus!
  Succes met alles!

 • Caroline schreef:

  Ha, Jis doet ook nog mee 😉 Misschien is het juist een mooi teken; te druk met het IRLeven om er nog een loggend (nou ja, actxc3xadef loggend) bestaan op na te houden! Succes met je stage! Ik hoor het wel wanneer we ons schooltje kunnen beginnen!

 • Sophia schreef:

  Haha ….fijn dat het met jullie allemaal goed gaat en jullie je ook al niet vervelen 🙂
  Ja kleintjes worden groot joh …al zie je het alleen maar aan de broeken ….
  Succes met je studie maar zelfs dat gaat goed
  Ik zou zeggen …ga zo door
  Fijne week voor jullie
  groeten Sophia

 • Harrixc3xabt schreef:

  Hoi
  Leuk dat je er weer eventjes bent.
  Alles goed dus met iedereen ondanks alle drukte enzo.
  Leuk hxc3xa8 hoe dat dan gaat als ze groter worden. Ze blijven idd vaker alleen thuis…willen gewoon niet altijd meer mee.
  Frxc3xa9 bleef al vrij vlot alleen thuis. Heerlijk vind ze dat. Maar de jongens waren ietsje ouder geloof ik. Met meisjes toch weer anders dan met jongens.
  En dat die broeken niet aan te slepen zijn. pfff. hard gaat dat op die leeftijd. Gelukkig hebben we dat gehad. Al worden de broeken wel steeds duurder natuurlijk naarmate ze grotere maten nodig hebben.
  Succes met je drukke daagjes en een fijne maandag hoor

 • Toaske schreef:

  Wat een heerlijk blij logje. Ik herken de ‘grote’ opmerkingen van Yannick. De dingen die oudste hier af en toe zegt: fantastisch!
  Geweldig dat je stage zo goed verlopen is.

 • inge schreef:

  ah, een teken van leven ; ) en van goed leven =) fijn ook die positieve beoordeling van je stage!

 • Ruthy schreef:

  Fijn dat het allemaal zo goed gaat!
  En die beoordeling: helemaal super! Daar doe je het voor…