Houston, we had a problem…

Er was eens een minimannenmamma die geregeld een blogje het weeweewee inslingerde. Met de nadruk op was
Toen kwam er een studie tussendoor, de minimannenmamma moest zonodig gaan studeren. Aan de Hogeschool Rotterdam rondde zij in twee jaar tijd de PABO af en na die twee belachelijk drukke jaren, staat ze nu voor de klas!
En hoe leuk is het?
Enorm leuk.
Geweldig leuk.
Bijna te leuk.

Wat ben ik blij dat ik die stap genomen heb, zodat ik nu een baan heb waar ik echt plezier in heb, waarin ik gedreven ben en warin ik mijzelf kan en mag zijn. Een superleuke school met geweldige collega’s en een unieke (werk)sfeer. En nu maar duimen dat ik er ook na de zomervakantie kan blijven, spannend! In ieder geval ben ik tot aan de zomervakantie juf van groep 4 en juf van een instroom kleutergroep!

En dan mijn jongens…mijn al bijna niet meer Minimannen©.
Want. Yannick werd afgelopen zaterdag al tien (tien!) en Dion werd gisteren zes (zes!).
Ongelooflijk (afgezaagd) hoe snel die tijd voorbij vliegt. Gelukkig geniet ik van elke minuut want de mamma zit ernstig lekker in haar vel. 
Na de drukke jaartjes die achter ons liggen, is een hernieuwde ik opgestaan. Mede door de studie is mij een spiegel voorgehouden en kwam er veel te veel boven. Er is veel verwerkt de afgelopen jaren. Er is veel gegroeid de afgelopen jaren.
Mensen achter me gelaten om bevrijd verder te kunnen. Mijn dierbaren zijn naast en achter me blijven staan, ik ben een gezegend en gelukkig mens…  

3 Reacties op Houston, we had a problem…

  • Mrs. T. schreef:

    Hopelijk komt mijn reactie nu wel door. Kreeg vanochtend een vautmelding. Fijn dat het zo goed met je gaat. Ik vind het zo stoer dat je je droom gevolgd hebt!

  • bar schreef:

    Welcom back sweety. Je hebt het fantastisch gedaan! Ik hou nog steeds van je zoals je bent… ben alleen heel blij dat jij dat nu ook doet.X

  • Bar schreef:

    Welcom back sweety. Je hebt het fantastisch gedaan! Ik hou nog steeds van je zoals je bent… ben alleen heel blij dat jij dat nu ook doet!