Mega Gastendoekjes

Zondagochtend vroeg in bed. In huize Minimannen.
Een kleine kabouter is de kamer ingeslopen en heeft zich naast me genesteld. Heerlijk even langzaam wakker worden denk ik. Hoe naxc3xacef !
De dag is begonnen. De zondagochtend is samen wakker worden in het grote bed, de jongens komen xc3xa9xc3xa9n voor xc3xa9xc3xa9n bij ons liggen. Het grote genieten begint.
Meestal dan, soms willen we eigenlijk echt even lekker een half uurtje langer kunnen slapen…

Mijn kleine kabouter heeft een nieuwe held. Of eigenlijk, een heldin. Buiten K3, is hij namelijk een groot fan van Mega Mindy. Het verkleedpak van deze dame staat al op zijn verlanglijstje voor zwarte Piet. Het maskertje heeft ‘ie al, nu de rest nog…
En nu had ik voor vanmorgen de film van Mega Mindy klaar liggen. En wij keken dus vanmorgen naar Mega Mindy en Mega JatmoosYolanthe Volta.
De pappa werd overigens niet sneller wakker van dat lekkers in latex.
En terwijl de film voortkabbelde, bekroop mij steeds meer de gedachte dat die Yolanthe redelijk autobiografisch bezig was, zij jatte nogal het een en ander en had zelfs tegen het eind van de film de tekst: "Snel, opschieten doorlopen met dat geld, ik heb er hard genoeg voor gewerkt". Ik zeg; ’t is uit haar het leven gegrepen. Ik meen zelfs tussen het gestolen waar nog enkele gastendoekjes gezien te hebben…

Goed, Dion heeft ademloos liggen kijken. Helemaal in de gloria. Eenmaal aangekleed wilde hij voor de zevenendertigste keer de K2-zoekt-K3-finale kijken.
Met Josje. Zijn Josje.
Wat mijn kleine kabouter overigens nog niet weet, is dat wij die Josjke 25 oktober aanstaande live zullen zien in Ahoy, wat zal hij blij zijn !
Komende week moet hij eerst die tekening voor het nieuwe K3-tje afmaken en opsturen !
Mama Se Mama Sa, Mama Saka Moemba *tralala* & * tomtiedom*

Os 

18 Reacties op Mega Gastendoekjes

 • Loezju schreef:

  Heerlijk zo’n zondagmorgen samen wakker worden. Sven duikt ook altijd gezellig tussen ons in om vervolgens lekker aan je te gaan zitten plukken en te vragen of de vee wel aan mag, toch mama?

  Gaaf dat jullie naar K3 gaan!

 • Korffies schreef:

  Wat ontzettend leuk! Noa die begint nu in K3 tijdperk te komen, en na de intrede van Josje is dat helemaal niet erg, leuk meissie!

 • Linda schreef:

  hehe, ik zie net de reclame op tv en zeg tegen ruud, zullen we daarheen gaan met Gijs?
  Met Gijs? zegt ie
  Ga er maar met mij heen!

  naja, veel plezier in elk geval! Ik wacht op een 2e kans met Olivier. Tegen die tijd is t vast J3 😉

 • Caroline schreef:

  Jeej! wij gaan ook! De kleine man hier is er nxc3xba al helemaal vol van, vrijdag de 13e in Den Bosch. Ben heel benieuwd; hij is nog niet zo’n ‘die-hard’ fan als Dion…hij wil graag naar die “drie meisjes” en heeft geen idee wie Josje is haha!

 • Monique schreef:

  Ninthe is ook he-le-maal into K3! De dames zijn binnen twee weken hier in town, op nog geen vijf minuten fietsen van huis notabene, maar ik heb me nog maar even beheerst qua kaartjes. Vooral met het oog op de financixc3xabn, om eerlijk te zijn, hahahaha, want stiekem heeft ook deze mama best wel weer eens zin in een K3-feestje.

 • rachel schreef:

  ik ben jaloers op de zondag ochtend tekst!! hier gaat ook zaterdags en zondags de wekker om 630 (auuuwwwwwww)
  ik denk dat jullie kleine man helemaal happy zou zijn als hij weet straks dat hij zijn joske in het echt gaat zien 😀

 • Aagje schreef:

  Gezellig zo in bed! Hier is K3, per ongeluk, ontdekt…oyalele!!
  Maar je maakt me wel in de war, Jan was toch vreemgegaan, daarom ging Yo met Wesley en ik zou ook zo wraak nemen door de gastendoekjes mee te nemen. Die zijn onmisbaar en daar tref je Jan het hardst mee!
  Ander vraagje: was de film een succes? Heb hem hier liggen maar vroeg me af of ze daar niet te jong voor is…
  fijne dag en kan niet wachten op Dion in zijn megamindypak!

 • Mimi schreef:

  Haha, dat ie K3 zo leuk vindt! Heel grappig 🙂 Sterre is eigenlijk helemaal niet meer van de K3. Ik geloof dat het concert waar wij naartoe gingen misschien wel dxc3xa9 afknapper is geweest…
  Of het is de luidkeels, overtuigende nxc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9xc3xa9!! van Sim zodra we de K3 cd in de speler drukten.
  Kan ook nog.

 • inge schreef:

  o wat leuk dat je daar heengaat met ‘m =) mag ‘ie dan z’n megamindy-pak aan? ; )

 • Harrixc3xabt schreef:

  Gezellig zo wakker worden op de zondagochtend. Die tijd lijkt hier al weer eeuwen geleden. Frxc3xa9 is als eerste wakker en zet tegenwoordig zelf haar eigen mokje thee. (Handig!)
  Dus zo’n Mega-Mindy outfit dat lijkt hem wel wat? Leuk hoor.
  Ooo en wat zal ie blij zijn als ie straks z’n Josje live kan zien! Leuk!

  Fijne maandag verder hoor

 • Sophia schreef:

  Gezellig zo ….op zondagmorgen …
  Dan is die 25ste een hele verrassing denk ik !
  Fijne week voor jullie
  groeten Sophia

 • Marjolein schreef:

  Lekker ontspannen bijkomen op de zondagochtend.
  Wat leuk dat jullie naar K3 gaan. Zal hij helemaal het einde vinden denk ik!

 • tineke schreef:

  hou op schei uit!! ik was het liedje net ff kwijt. word er gek van! Thirza heeft m al op haar hyves staan en er is hier altijd wel iemand die ineens begint te zingen waarop wij allemaal verzuchten: nee he!! k was m net kwijt!!!
  ik heb al van het begin af gezegd dat Josje het zou worden trouwens… goed he..

 • Ruthy schreef:

  Heerlijk zo’n langzame zondagochtend waarbij je al wakker word met een glimlach.

 • Toaske schreef:

  Heerlijk zo’n kleine kabouter in je bed! Hahaha, dat TMM niet warm werd van al dat latex!
  Stoer hoor, naar K3!

 • San schreef:

  Hihi ik ken dat liedje dus al helemaal uit mijn hoofd en het logje staat al klaar. Hier vonden wij Josje ook de leukste nu josKe he! Heerlijk toch, zag idd ook die K3-show, maar zit met een verjaardag waarschijnlijk. ff off topic, Manon zag vanochtend Dion op de foto en ze zijn gelijk zijn naam,maar haar koppie zat te glunderen….zal ff m’n agenda raadplegen voor een date….enne de Mega-mindy film ligt hier nog klaar op de pc….

 • Saskia schreef:

  Hxc3xa9xc3xa9rlijk, zo langzaam wakker worden op zondagmorgen!
  Leuk zeg, K3! (hoewel ik Madelon beter vond!)
  Fijne week!

 • Nientjuh schreef:

  Dat klinkt als quality time op op de zondagmorgen. Meen was vroeger ook helemaal gek van K3. We zijn toen naar Scheveningen geweest, waar ze vanaf rij 1 zo de meiden goed kon zien. Zij genoot van K3 ik van haar lach, zang en dans, jemig wat heeft dat kind genoten.
  Hele fijne avond, lieve groetjes Jeanine