Het spreekuur van Jis…

Eigenlijk een korte, mijn eerste spreekuur. Dat is waarschijnlijk omdat ik in verband met drukke tijden (oa werken, werken bij leuke baas, (reconstructieve) operatie van mijn moeder, Ikea kastjes in elkaar bouwen (log volgt), belastingzaken, kinderopvangtoeslagzaken, vergadering van OC, een stukje schrijven voor het nieuwskrantje van het KDV) niet veel logtijd heb. Maar goed, de reactie die van bijna iedereen kwam;

Waarom zoveel peper op dat ei ?
Logje van 20 juni "Ech nie erg…"

Lieve allemaal, als ik een spiegeleitje in elkaar flans, strooi ik de kruiden over mijn ei terwijl het in de pan ligt te sissen. Nou vind ik de peper die ik hiervoor gebruik (zwarte) totaal niet scherp, dus ben ik niet zuinig. Maar zoveel is het nou ook weer niet. Het smelt nog wat, doordat ik het er al over heen strooi als het nog een spiegelei in wording is. Daardoor loopt het uit en lijkt het al snel veel meer. Bovendien zit er ook nog paprikapoeder over, dat verhoogt naar alle waarschijnlijkheid het schrikeffect nog een ietsje…

@ Inge: Dat is geen suiker ! Da’s zoetstof, haha. Ik vind het toch net iets lekkerder als dat eroverheen zit…

@ Margriet: Ik doe die boterhammen toch niet op elkaar, tutje. Na het ei een flink glas water (want moet) en dan het gebakje, aardbeitjes !

Nu ga ik me nog even storten op de vraag: Balk ik wel of balk ik niet ? In mijn mailbox vond ik namelijk een bericht van weblog.nl over de "77PXL-Balk". Ik kan kiezen uit drie opties naar het lijkt; een balk (al dan niet in de kleur van mijn weblog), geen balk door een sms-je te sturen xc3xa1 xe2x82xac 1,50 (dit moet elke maand opnieuw verzonden worden) of geen balk door een betalende weblog te nemen xc3xa1 minimaal xe2x82xac 2,95 per maand. Balken jullie ? Onderschrift_53

16 Reacties op Het spreekuur van Jis…

 • inge schreef:
 • Marjolein schreef:

  Ik wacht eerst af wat de balk voor invloed heeft op mijn web-log! Ik heb ook begrepen dat je de achtergrond van de balk kan aanpassen aan de kleur van je web-log, dus ik wacht gewoon af voordat ik wat ga beslissen!

 • Loezju schreef:

  Ik balk lekker niet; draai gewoon lekker mijn eigen log. Kom op zeg ik ga een beetje balken 😉

  Leuk zo’n spreekuur 😀

 • Toaske schreef:

  Zo, weer wat ‘mysteries’ opgelost.

  En dat balken, ga voor de fun ‘ns kijken bij ‘over web-log’, pftt, wat een drama’s zeg. Ik persoonlijk zeg: kan me niet boeien. Ik heb een zeer leuke hobby die tot nog toe gratis was. Reclame wil ik niet dus ik wil wel gaan betalen (maar heb helaas geen creditcard en niet eens een mobiel!). Alle hobby’s kosten toch geld? Koop wel een boek minder :-).

 • Karen schreef:

  Ik weblog niet, dus hoef nog niet te balken.

 • margriet schreef:

  ik vind dat balken niet zo erg hoor, wij profiteren toch ook van dat gratis loggen??

 • Jet schreef:

  leuk dat je je eigen spreekuur hebt 🙂

  ennuh, dat balken moet ik even op me in laten werken… misschien de ene maand wel en de andere maand niet? Hahha

 • Claudia schreef:

  Heb ik het helemaal goed en hebben jullie geen betalende account??? Heb ik ook niet maar ik dacht door al die mooie achtergronden dat jullie het wel zouden hebben. Hoe maken jullie de weblog zo mooi? Kan iemand mij op weg helpen?

 • Danielle schreef:

  balken? hmmz ik weet van geen balken wat af 😛 Heb al jaar of 5 mijn eigen domein en al 3 jaar mijn eigen php liefje 🙂 Anders had ik waarschijnlijk ook gebalken-ellended.

  Ik lust absoluut geen peper, maar paprika poeder ga ik zeker een keertje proberen op mn gebakken eitje. Ik mik tegenwoordig overal een combi van herbamare, knoflook en kerrie op.

 • Kim schreef:

  Ik betaal, dus ik balk niet. Sterker nog Steef betaalt met zijn creditcard automatisch voor twee web-logs whoehahahaa.

 • San schreef:

  Ja ik las het ook al over het balken. Ben er ook nog niet helemaal over uit wat ik ga doen, Ik denk ook maar dat ik het even aankijk en als ik me eraan stoor dan ga ik over op de xe2x82xac2,95 want overstappen op punt.nl doe ik niet.

 • richtsje schreef:

  Nee, ik balk niet en dxc3xa1t was de reden waarom ik vorig jaar overstapte naar punt. Vast dat het daar ook nog wel ‘ns verandert, maar het balkje werd anderhalf jaar geleden ongeveer al aangekondigd. Eerst maar ‘ns zien hoe het gaat lijken joh!

 • Mimi schreef:

  Ben er nog niet over uit, dat balken. Ik denk dat ik het eerst maar eens aankijk. Vind ik het helemaal niks, dan zal ik die 2,95 mss wel gaan betalen. Ben geloof ik txc3xa9 verslaafd om over te stappen of iets dergelijks :S

 • Tineke schreef:

  tuurlijk, moet wel gratis blijven hoor! gewoon kleurtje aanpassen… trouwens..
  Jou crib foto’s hebben mijn vriendin die dus via mij, bij mar en jou terecht kwam aangespoord om de keukenkastjes onder handen te nemen. haha pas op voor zwangere vrouwen.. heel gevaarlijk zulke foto’s…

 • Linda schreef:

  allemachtig, wat voor balk? 😐
  Ik wil niet balken, heeft wat ezelachtigs, en elke maand sms-en lijkt me weer helemaal bezopen. Is dit gewoon een verkapte actie om iedereen betalend te krijgen?

  nah.
  maar goed, leuk zo’n spreekuur, ga je dat op msn ook doen?
  licht me dan ff in over wanneer enzo, kan ik ook ff aansluiten

 • Jolanda en Bo schreef:

  Ik geloof dat ik maar gewoon balk, daar wen je ook wel weer aan.
  Zat er al op te wachten trouwens dat er iets ging veranderen bv reclame en nu is het er dan.