Tha little Room !

Zoals beloofd, vandaag: Tha little room ! Kandoo
Ook hier verbaas ik me weer over het aantal foto’s dat je van zo’n klein kamertje kunt maken. Zal wel aan mij liggen…
Eerst even naar de Cribs-Comments van vorige week.
@ Inge: Nee, inderdaad ze schommelen niet. Niet vanwege eventuele kale neuzen. Meer vanwege het gebrek aan schommel. Toen Dion nog niet kon lopen, waren zijn neuzen echter wel binnen no time versleten. Dat probleem is inmiddels verholpen.
@ San: Die gympies zijn van de Bristol, elk jaar hebben ze ze weer, zowel hoog als laag en in allerlei kleurtjes (waaronder roze). En ja, lang leve de manden. Die zijn door het hele Minimannenhuis terug te vinden ! Mijn bananenauto staat bijna nooit in de carport, meestal staat de slee er. Volgens mij heb ik de foto’s een keer tussen de middag (schooldag) gemaakt en dan staat mijn autootje wel in de carport !
@ Ikke: Die armyslippers zijn van Yannick ! Maatje 30, hij heeft ze gekregen van Oma Sik en  nu staan ze te wachten op het mooie weer. Ze zijn van Birkenstock, daar loopt ons hele gezin op. Volgens mij ook in grotere maten verkrijgbaar !

En dan nu (tromgeroffel) het volgende deel;Wc

KraanDe tegels voor ons toiletje zag ik ruim anderhalf jaar voor de daadwerkelijke oplevering van ons huis bij TMM in de showroom. Ik werd meteen blij, dit waren ze !
Alhoewel ze, wat kleur betreft, volstrekt niet bij de rest van het huis passen, wilde ik ze toch. En alhoewel het fijn is dat TMM in de sanitairwereld werkt, het heeft ook zo zijn nadelen. Ik zie teveel, hij weet te veel. Maar goed, ondertussen heb ik wel mijn droomweeceetje…

Verder hebben we het rustig gehouden, we willen uiteraard niet de innerlijke darmflora teveel storen in hun werk. Er hangen wat foto’s en dat is het eigenlijk wel. In eerste instantie wilde ik "pleefoto’s" ophangen. Je weet wel, van die eigenlijk ernstig mislukte foto’s. Ik kon al snel concluderen dat ik er daar teveel van had en dus werden het baby/jeugd foto’s. Van de Minimannen en van ons. 

Wc2 Wc3

Onderschrift_56

23 Reacties op Tha little Room !

 • gewoon ikke schreef:

  Nooit verstoppings problemen gehad met die kikkerdoekjes????
  Nadat ze hier 2 keer de tuin leeggetrokken hadden mocht ik ze niet meer gebruiken van de woningbouw.
  Anders zouden de volgende keer de kosten van verstopping/ontstopping voor mezelf zijn.

  Mooi pleetje hoor!

  Groetjes ikke

 • Aagje schreef:

  Ook een mooi klein kamertje, en die twee rollenhouder, hilarisch!!
  Ik ben ook erg netjes maar waar heb jij dan de binnenkomende post, de boekjes (oh nee, die liggen mooi op de eettafel), de slabbers, etc???

 • Annelinde schreef:

  Twee rollen, dat lijkt me nog ’s handig! Worden ze tegelijkertijd gebruikt? De een is net zo dik/dun als de ander..
  Leuke kleur ook die mandjes, net weer ’s wat anders dan het limegroen.

 • Lin schreef:

  Haha leuke tamponmandjes! Giller!
  Jeeemig Jis zelfs je plee is leuk!!

 • Danielle schreef:

  Ook dit (kleine) kamertje is weer prachtig gestyled. Natuurlijk is hier ook geen rommel, maar wie kan er nu rommel hebben op het toilet. Meer dan de wc rollen e.d heb je daar niet nodig.. Toch?
  Hier hangt het velletje toiletpapier ook naar voren. Heb jaren als kamermeisje in een hotel gewerkt en daar moest het naar voren. Netjes in een puntje gevouwen. Dat doe ik thuis weer net niet, hahaha

 • Wen en Grace schreef:

  Leuk leuk leuk Jis… Kon zo mijn wc zijn 🙂

 • Ziet er weer heerlijk mooi uit! Maar idd, die twee rollen 🙂 een voor de kleine en een voor de grote boodschap?
  Je wasbakje is ook mooi zeg. Super maar weer
  Mieke

 • hamdoelia schreef:

  Wat een supermooie weblog ! Wij kijken mee hoor (en kijken is dus met een i & j, in plaats van een “y”).
  Groetjes !

 • annemarie schreef:

  Is er dan nergens in je hele huis niet een heel klein ieniemienie hoekje waar het wat rommeliger is ;-)??

 • Caroline schreef:

  Hoi Jis, niets te maken met je recente log maarre een vraagje; ‘k zat vandaag ziek en zielig thuis en was heerlijk allerlei logjes aan ’t terug lezen. Zo ook wat oude van jou en je minimannen en zag superlieve kiekjes van een zelf etende en drinkende Dion, mxc3xa9t een superhandig slab-truitje achtig ding aan! Nu heb ik er daar xc3xa9xc3xa9n van die mijn ouders uit DL meehebben genomen….hoe kom jij eraan!? Oftewel hoe kom ik er aan! Ideaal met een hele stoere zelf etende/ knoeiende boef in huis. Groetjes Caroline

 • Elke schreef:

  Mooie wc hoor, of eigenlijk moet je dit een toilet noemen, zo chic 😉 lijkt me juist heel handig 2 rollen wcpapier. Maarre hoezo vind je het niet bij de rest van het huis passen? Ik vind het namelijk wel in dezelfde stijl…haha, ik denk ineens, je zult mijn wc wel monsterlijk vinden, veeeel te vol en ik heb ook van die ouderwetse wc-spulletjes enzo, nee geen glimmende wcrolhouder voor Elke…;-)

 • mendie schreef:

  wouw zeg, wat mooi. Hier mag je zeker trots op zijn. Alles past mooi bij elkaar.

 • Karen schreef:

  Losse velletjes horen naar voren, absoluut :-)! Maar tis een keurig klein kamertje hoor.

 • Nathalie schreef:

  Wow op dit kleine kamertje ga je met plezier zitten!!

 • inge schreef:

  idd alweer een plaatje… is dat cribs nu al eens afgelopen, want ik krijg steeds meer het idee dat het hier een onwijs zooitje is ; )

 • Jolanda en Bo schreef:

  Zelfs de wc is een plaatje, joezeeeeee 😉

 • San schreef:

  Hihi net als toaske hier ook de losse velletjes voor. Wel handig twee rollen zit je in ieder geval nooit zonder 😉 Mooie tegels ook (had ze ook zo uit kunnen kiezen) en ik ga denk ik maar gauw eens een bristol opzoeken.

 • Toaske schreef:

  Zo, ziet er hartstikke gaaf uit. Heel mooie tegels inderdaad en leuk zo’n klein fonteintje. Heel wat anders dan de zooi op ons kleinste kamertje.

  Het toiletpapier hangt bij jullie net anders dan bij ons. Hier moet het met de losse velletjes naar voren wijzen!

 • Loezju & Sven schreef:

  Ziet er gezellig uit. Goed voor de darmflora. Een rol voor de heren en een rol voor mama???

 • Tineke schreef:

  Blijkbaar gaat het heel goed met jullie darmflora, gezien de 2 wcpapier rollen.
  Dat kleine doosje met die kikker hebben wij ook staan.
  Wonen jullie wel in dit huis?? Het is zo spiksplinter keurig…
  maar idd…mooie tegels zeg!

 • Rianne schreef:

  Leuke tamponmandjes!;-)

 • Caroline schreef:

  Haha, da’s nou net het eerste waar ik ook wat over wilde vragen; die twee rollen…why??? Verder ziet het er errug versgepoetst uit. Volgens mij hebben jullie wat onze grote droom is; een mooi nieuwbouwhuis!

 • margriet schreef:

  k herken het ja, die 2 rollen heb ik nooit zo goed begrepen…maar verder ziet het kleine kamertje er net zo onberispelijk uit als het hele huis!!