ToetjeMoeilijk…

Na zo ongeveer een jaar van afspreken en afzeggen (want, kinderen ziek, zelf ziek, kinderen verjaardagsfeestjes, kinderen hebben wat dan ook…) gaat het vanavond eindelijk gebeuren… Anaxc3xafs en ik kunnen heerlijk, ongestoord bijkletsen. Tussen het eten door uiteraard.

Uiteraard heb ik de menukaart al even bestudeerd. Niet dat dat echt nodig is, want ik weet altijd al precies wat ik zal eten daar.
Alleen het toetje, dat is altijd lastig. Moeilijk kiezen, kunstwerktoetjes zijn het. Een klein overzichtje van de kanshebbers van vanavond;

*Crxc3xaape Parisixc3xabnne gevuld met bitterkoekjesroom en kaneelijs
*Chocoladetruffeltaart met butterscotchijs
*Bananen-Cantucciniparfait met amandelspijs en een saus van toffeelikeur
*Verse ananas, gemarineerd met anijs, met Bounty-roomijs
*Huisgemaakte warme appeltaart met vanille-ijs en slagroom

Ik bedoel maar, hoe lastig kunnen ze het je maken ? Uit jarenlange ervaring weet ik dat die appeltaart veel te lekker is, altijd een goede en veilige optie. Die staat op de kaart bij de klassiekers, niet voor niets. Daar heeft die appeltaart 100% recht op.
Nou had ik in het verleden al eens ananascarpaccio met witte chocolademousse en verse frambozensaus. Ook had ik eens een tuille gevuld met bitterkoekjesparfait en een huisgemaakte lange vinger (weet je nog Bar ?).

Kijk aan die toetjes ligt het dus niet. Maar wel aan mijn besluiteloosheid.
Gelukkig staan er nog meer bezoekjes aan dit heerlijke eetcafxc3xa9 op de planning.
Pfff, gelukkig maar (Margriet, kun je vast iets uitkiezen ? *grijns*).

Maarre, zeg het eens, welke zou jij kiezen ?Os_2

21 Reacties op ToetjeMoeilijk…

 • Jet schreef:

  verse ananas met anijs en bounty roomijs…

  ahhhhhhhhh heerlijk zeg! (Tmag nu door komen!)

 • gewoon ikke schreef:

  Doe mij die ananas maar…..Of ik moet daar inmiddels ook al allergisch voor zijn…..
  dan maar ienemienemutte…..ze lijken me allemaal goed te eten!

 • Loezju schreef:

  Ik weet het zeker; ik ga voor de appeltaart. Oow die zijn altijd zo lekker haha. Granny’s in Groningen heeft ook onweerstaanbare appeltaart. Hmm tijd dat ik daar weer eens naartoe ga haha.

 • 3meidenmama schreef:

  Ik heb laatst het bananentoetje genomen, my goodness wawasda lekker. Ben benieuwd wat jij uiteindelijk hebt genomen?

 • Jolanda en Bo schreef:

  Zeker weten de appeltaart, de rest lijkt me niet lekker hahahaha, erg hxc3xa9!
  Hopelijk hebben jullie heerlijk gegeten en gekletst!

 • inge schreef:

  ik zou ze allemaal nemen, overal lekker van proeven en de lekkerste dan helemaal opeten… maar welke is het geworden ?

 • Wen schreef:

  en en en… welke is het geworden?

 • Marjan schreef:

  De chocoladetruffeltaart natuurlijk!!! Ben gek op chocolade dus dat heeft altijd mijn voorkeur!

 • Ik zou zekerweten voor die eerste gaan. Maar was het lekker???

 • Karen schreef:

  Geeneen sorry. Ik eet geen toetjes. Suiker en ik, dat combineert niet zo. Maar geniet ervan!

 • Linda schreef:

  Mmm ik hou niet van ijs samen me warme dingen (op de chocoladesaus van een dame blanche na dan) Dus er valt automatich al t een en ander af, verder lust ik geen banaan dus ik denk dat ik voor de verse ananas zou gaan, en anders wel die chocolademousse Mmmmmmmmm

 • annemarie schreef:

  Appeltaart dan maar, alleen al omdat de rest me niet echt doet watertanden 😉

 • Danielle schreef:

  OMG, dit is niet goedddddddd. Al zou me keus niet moeilijk zijn..omdat ik geen bitterkoekjes, amandelspijs en bounty lust. Dan blijven er 2 over. De chocolade en de appeltaart en omdat ik nooit ga uiteten zou ik ze lekker alle twee nemen.

  Veel plezier vanavond en laat het je lekker smaken 🙂

 • Marjolein schreef:

  Ik zou ze allemaal in een blender laten stoppen en ze opdrinken.
  Als dat geen optie is zou ik voor de chocoladetruffeltaart gaan!

 • Toaske schreef:

  Met het risico als een enorme pitser beschouwd te worden: bitterkoekjesroom, chocolade, amandelspijs en ananas en bounty-roomijs, daar maak je me niet blij mee. Ik ga dus voor de appeltaart.
  Heel veel plezier en smakelijk eten!

 • Tineke schreef:

  ik zou denk ik ook voor de ananas gaan, want bitterkoekjes vind ik afschuwelijk, amandelspijs ben ik ook niet dol op en dat cantudinges zegt me dan weer helemaal niets, voor de appeltaart zou ik vast al veel te vol zitten denk ik..
  Maar ik geloof dat ik weet welk restaurant je gaat bezoeken en daar zit het altijd wel goed eigenlijk! Fijne avond!

 • margriet schreef:

  ow maar ik weet het al hoor .. ik heb de ananas nog niet gehad..hihi.. veel plezier vanavond…

 • Nathalie schreef:

  Hmmmmm ( mjammie!) ik zou net zo vaak gaan tot ik ze allemaal een keertje geproefd had!! 🙂
  Veel plezier en eetsmakelijk, he!!

 • San schreef:

  Wauwie wat ziet je Lay er lekker zomers uit, blijft altijd leuk he frobelen totdat je het hebt wat je wil, weet er alles van.

  Mmmm toetjes ze zijn allemaal zo lekker, maar als ik echt moet kiezen is het toch met chocola, dus ik ga voor nr 2 op de lijst.

  Mag je misschien niet een doggybag mee voor een tweede toetje, de appeltaart? Heel veel plezier in ieder geval vanaaf, altijd zalig met een vriendin uiteten en ongestoort kunnen kleppen. Enjoy en ik ben benieuwd welk toetje het uiteindelijk is geworden.

  Liefs San

 • Linda schreef:

  Oooh *kwijl*
  Ik zou allxc3xa8xc3xa8n voor de toetjes gaan!

  Maar als ik dan moet kiezen ga ik voor xc3xa9xc3xa9n van de bovenste drie. Verdere keuze vereist een ellenlange studie, vrees ik.

 • Wen schreef:

  Ik zou zeker voor de Verse ananas, gemarineerd met anijs, met Bounty-roomijs gaan *watertand*