Woonkamer (Deel 2)

Allereerst naar aanleiding van vorige week:
@ Een heleboel: Patent op de "teevee-wegwerk-oplossing" is aangevraagd… Be aware !
@ Wen (& Grace): Ehhh… Nee gee Denon (?)
@ Tineke: Nee, weinig rechtop zitten op onze bank. Tenzij je veel kussentjes stapelt in je rug, dan gaat het wel. Maar de bank schreeuwt gewoon om behangen te worden…
@ San & Caroline: Yep, twee, drie of heel soms vier. Erg hxc3xa8 ?
@ Margriet: Weet ik schat, ik had dat zelf gezegd en zie hier, toch wel spulletjes waaraan ik gehecht ben !
@ Rianne: Het boek met de antwoorden is al heel lang een  "standaard" cadeau. Na al die jaren heb ik het echter nog steeds nooit zelf gekregen. Heel jammer, maar wellicht heb ik zelf antwoorden genoeg ?

En dan vandaag woonkamer deel 2. Eigenlijk bleef er niet eens zo heel veel over, maar net genoeg voor een apart logje. Wij hebben een anders dan anders woonkamer, in die zin dat ‘ie 7 meter breed is en 4 meter lang. Bijna de gehele tuinzijde is raam. Op een kleine 1,5 meter in een hoek na, dat is muur. Verder is alles dus glas, van onder tot boven. Met twee openslaande deuren in het midden. Met al dat glas is stoken hier zo ongeveer het gehele jaar niet nodig !Dressoir2

Het dressoir is doorgaans een verzamelplaats voor allerhande spullen die je kwijt wil of moet bij binnenkomst. Ook staat er overdag een glazen schaal met stenen en een bruine olielamp, die normaliter (lees: als Dion slaapt en/of groter is) op de bijzettafeltjes/salontafel staat.
Tafeltjeminimannen
Aan de muur die dit voorjaar in de donkerbruine tint is geverfd (daarvoor was de muur lichter bruin) hangen momenteel zes zilveren gevulde lijsten. Drie zilveren lijsten moeten nog gevuld worden. Evenals onze cartridges van de printer, de reden waarom ze nog niet opgehangen kunnen worden…

Tot zover deze "Cribs !", op de valreep. Het was een zeer korte nacht, want anderhalf jaar bijpraten in slechts xc3xa9xc3xa9n avondje resulteert al snel in half twee ’s nachts en nog niet uitgepraat…
Dion had daar echter geheel niets mee te maken en meldde zich hedenmorgen om 06:15uur *grmpf*. Lang leve de tandjes, kiesjes, keelontsteking, snot en groeistuipen… Verder was het vandaag zeer gezellig druk met een kinderverjaardag van ons buurmeisje en Leon & Elle kwamen gezellig met kinderen ouderwets de zondagmiddag bij ons doorbrengen. Na lekker met z’n allen gegeten te hebben, gingen zij op de fiets naar huis en werden de Minimannen door het badwater geslingerd en hun bedjes in gezwiept. En ik zwiep zo ook mijn bed in, ik val bijna om…Os_3

12 Reacties op Woonkamer (Deel 2)

 • San schreef:

  Nou Jis smaak hebben je (of jullie want wie doet nu echt de decoration, mannen kunnen daar ook zo pietlutterig over zijn) en zie ook hele bekenden dingen. Gister ook weer wezen shoppen bij de Ikea voor project slaapkamer waar ik mee bezig bent (vandaar nu pas een reactie *schaam schaam*) zie op je dressior een fotodoos staan, zoiets zoek ik nu ook voor de stapel foto’s van Manon. Enne je tompussy komt er wel heel mooi uit!Hier ook altijd stapels boekjes, zie alleen dat jullie b(h)oekjes wat minder kaal zijn dan die van Manon. Evengoed een supermooie woonkamer!
  Liefs San

 • Toaske schreef:

  Wauw, mooi zeg. Die zilveren lijstjes. Echt heel mooi. Het wordt dus een vierkant, als ze alle negen gevuld zijn. Gaaf!

 • Elisa schreef:

  Hoi meis!

  Dit is heel lang geleden, maar ik heb een nieuwe weblog: http://www.lifeofelisa.web-log.nl ipv alissa.web-log.nl. De reden van de verandering is dat ik weer single ben en ik niet wil dat mijn ex mijn blogjes leest. Misschien wil je de link vervangen op je site?

  Ik kom heel snel bijlezen, want ik ben erg lang weggeweest!

  Liefs Elisa

 • Caroline schreef:

  Wederom bekende zaken, IKEA i.d.d. ze hangen hier ook hoor. Maar vooral: jahaa; jij hebbum ook! Die hema agendaahah. Ik heb hem steeds cadeau gegeven (net als jij met dat boek gloof ik hihi ) maar nu weet ik het zeker: Ik mxc3xb3et hem hebben, en wel snel ook! (sorry, nu lijk ik misschien wat aan de oppervlakkige kant *bloos* maar soms mag dat toch wel?) Mijn nieuwsgierigheid is in elk geval naar tevredenheid bevredigd; gaaf huis Jis!

 • Leukerd schreef:

  Keurig in balans alles. Mooi hoor!

 • Loezju schreef:

  Ik vind het nog steeds een gezellige woonkamer 😀

  Beetje bijgeslapen?

 • annemarie schreef:

  Je hebt gewoon een mooi huis. Ik vind het ook heerlijk als alles gewoon bij elkaar past! dat houdt het rustig..de drukte maken we zelf wel 🙂

 • inge schreef:

  hopelijk had je vannacht een wat langere nacht… maarreh je ‘crib’ is echt picobello toppie mooi zeg !!! alles, maar dan ook xc3xa0lles past bij elkaar, heb je daar zo’n oog voor of alles in xc3xa9xc3xa9n keer aangeschaft ?

 • Lin schreef:

  Hij is MOOI! Ik vond de vorige ook erg leuk, maar deze past denk ik beter bij je. En oh dat gevoel ken ik, brak zijn omdat je lekker bij aan het kletsen bent met je vrienden… En nee NO MERCY van je kiddo’s!

  Oja en je cribs natuurlijk, heb je echt patent op je teevee-idee aangevraagd? Zou een goeie zijn! Vind je huis echt heel mooi en sfeervol! Zo te zien vindt jij IKEA ook erg leuk! 😉

 • Linda schreef:

  Wederom super! *hulde*
  En hij hangt beeldig hoor, je tom pussy ;D

 • Mimi schreef:

  Lekker (bij)slapen!

 • margriet schreef:

  ga maar gauw slapen..morgen weer vroeg op..arme jij!! succes met de snotterende mannen!