Badje viehier!

Blij dat ‘ie was! Badje vier, vandaag mocht hij ein-de-lijk zijn moeder komen halen met de beroemde woorden “mam, je moet even bij de juf komen”.
Vorige week zwom hij ineens, out of the blue, door het gat. Dat was het enige dat hem nog scheidde van dat badje vier…
Voor diegene met een ander zwemsysteem; badje vier is het laatste badje voor het afzwemmen. Dan heb je het ergste wel gehad zeg maar… (lees: het meeste is nu wel betaald, het duurt nu niet duur meer). 
Tijdens de terugrit naar huis vierde de euforie hoogtij. Het was één lange aaneen geregen lofzang op zichzelf; “En wie heeft er hard zijn best gedaan? Dion! En wie is er trots op mij? Ikke En wie mag naar badje vier? Dion! Wie kan er door het gat? Dion! Wie mag met kleren aan zwemmen? Dion!” and so on, and so on…

Het moge duidelijk zijn, het kind is blij. En ik? Ik geef hem geen ongelijk!
OleeeeeOleeeeOleeeee! Badje viehier, Badje viehier! 

1 Reactie op Badje viehier!

  • Cat schreef:

    Nah, wat doen jullie ’t toch allemaal goed daar, zeg!!! Eerst jij met je projectje, mooi gedáán hoor!!! En dan zoonlief ook naar badje 4!!!
    OMG… was de mijne maar al zo ver… want nondejú wat duurt ’t allemaal lang! Zoonlief hier zit dus nog in badje 3 (btw: hier gaat A vlgs mij tot badje 5… dácht ik… weet niet zeker)en ik sta op ’t punt om hem naar ’n andere zwemvereniging te brengen waarvan ik hoop dat ze íets beter opletten!! (zoonlief heeft de zogenaamde “schop onder de kont” nodig… hij durft écht wel maar is nogal… ehm… laks) Moet ik wél naar ’t zwembad in ’t buurdurrup maar da’s hier op zich ook niet zo ver vandaan… Dus Jis, diepe buiging voor je werk aan je vernieuwde log en voor zoonlief die naar badje 4 mag!!!