Miniman Quotes !

Baby Born does Bethlehem

Tussen alle drukke bedrijvigheid door is er inmiddels ook een kerstsfeer ingesmeten in huize Minimannen. Ik hou(d) d’r zo van !
Compleet met kerstboom en lichtjes overal.
Volgens Dion is het nu echt bijna kermis en daar is hij bang voor, want kermis maakt altijd herrie. Het begrip "oudejaarsavond" heeft kennelijk meer indruk gemaakt dan de kerstmis vorig jaar…
Na veel uitleg en verhaaltjes begrijpt hij het inmiddels helemaal. Getuige de kerststal onder de boom waarmee hij dagelijks het hele verhaal naspeelt. En ik, genietend aan de eettafel (want met neus in de studie het geschiedenisboek voor tussententamen maandagavond), hoor het allemaal aan. Hoe Jozef aan Maria vraagt of zij ook zo blij is met hun nieuwe babyborn. En zij antwoordt met een hoog stemmetje dat ze dat inderdaad is. En Jozef zegt dan weer : "Fijn grote meid". De naam Jezus komt langzaam tot leven, maar Dion blijft voorlopig vast houden aan "BabyBorn" die geboren werd in de stal…

Zijn taalgebruik is wat dat betreft een dagelijks terugkerend plezier geworden. Er gaat geen dag voorbij of ik lig minstens xc3xa9xc3xa9n keer in een deuk. En nu kan ik wel alles gaan opnoemen, maar in de meeste gevallen heeft het allemaal een hoog je-had-er-bij-moeten-zijn gehalte.
Wel kan ik vertellen dat kauwgom voortaan kauwdom heet hier in huis…
En plakband heeft definitief plaats moeten maken voor plakplak. En ook de politie is tegenwoordig niet meer wat het geweest is, polatsie.

Zei ik nou net dat ik niet moest gaan opnoemen ?
Ja Jis, dat zei je inderdaad ja !
Nou, kappen dan !
Plaats nog een fotootje en ga verder met leren !!!

Goed, hier nog een fotootje. Kerst

Ga ik weer terug naar de middeleeuwen *(leuke) zucht* Os

Plastic Fantastic…

Woensdag, zwemlesdag.
Al bijna twee jaar lang; woensdag zwemlesdag.

We zijn er zo klaar mee en Yannick zelf gelukkig bijna ook. Dat wil zeggen, klaar voor -of met- zijn A-Diploma.
Wij kunnen niet wachten.
Volgende week velt ZwemJuf haar oordeel, spannend…

En vanwege dat aankomende diplomazwemmen zwemt Niek al twee weken met kleding.
Korte broek met rits en knoop (en geen -ik herhaal- gxc3xa9xc3xa9n touwtje, elastiek xc3xb3f klittenband), t-shirt met korte mouw en waterschoenen (en geen -ik herhaal- gxc3xa9xc3xa9n surfschoentjes).
Om die natte troep niet op xc3xa9xc3xa9n mikadohoop langs de kant te gooien moet ieder dan voorzien van een plastic tasje het zwembad betreden.

Jis graaide dus vorige week in de haast een tassie uit de tassiesmand.
want alhoewel na etenstijd zwemmen, toch nog haast

Kijk en nu blijkt er dus een hele gedachte achter zo’n tasje te zitten.
Want.
Men neme niet zomaar een tassie !
Neen, neeheen ! Men neme een tassie van het liefst een dure zaak of sterk merk.
Ik zag de tassies van Voorwinden het overigens afleggen tegen het tassie van Hilfiger. Met begrijpende blikken van ondergeschiktheid van bijbehorende moeders. Of dat nog niet erg genoeg was, kwamen er nog een paar met sterke merkentassies de kleedkamer binnen. Vlug de Bikkembergies uit, "jaa, erg ! Hij heeft z’n buitenspeelschoenen aangetrokken. Wat een drol he ?" en Hilfigerjas aan de kapstok.

Yannick zat ondertussen op mijn schoot zijn tas van de dierenwinkel te bestuderen en concludeerde vol trots dat hij de grootste tas had van allemaal. Dat hij de tassenwedstrijd "met een makkie" had gewonnen !

Top that ! Hah !
You evil divamoms…

Voor de goede orde ga ik na dit verhaal maar niet vertellen welk cadeau ik voor mijn verjaardag krijg van man. Ze werden vandaag aangeschaft…
Jeej !

Oshart

Botox je ribben

We zitten op de bank en spelen een potje PomPom kwartet.
Ik bekijk mijn kaarten eens aandachtig en frons…

Yannick: "He mamma, zo heb je leuke ribben boven je ogen zitten, haha".Osnew_2